torsdag 10 april 2014

Roaring Heights

Lyft din livsstil till nya höjder
Välkommen till en stad där djärva former, starka färger och överdådig lyx dominerar stadsbilden! Invånarna i Roaring Heights lever livet i en blomstrande miljö fylld av mäktiga skyskrapor och myllrande stränder. Vare sig du nöjer dig med att hänga vid piren, jobbar dig upp till toppen eller anordnar glamorösa fester i ditt eget hem, så finns det plats för alla livsstilar i Roaring Heights. Vilket nytt liv väljer du när de ändlösa möjligheterna knackar på din dörr i Roaring Heights?





 
Bil
Hon ser kanske inte mycket ut för världen nu, men med lite hårt arbete kommer man långt. Fixa till motorn och karossen så har den här klassikern riktig potential.
 
  • Se hur ditt klassiska coola renoveringsobjekt går från att vara ett nergånget skal till ett glänsande konstverk redo för mässgolvet!
  • Förbättra din sims händighet genom att fixa motorn, lägga på ett nytt lager lack och vaxa karossen på ditt klassiskt coola renoveringsobjekt! Skynda på arbetet genom att låta familjens händiga sim göra vad han eller hon gör bäst.
  • Kela med den där speciella simmen och lägg in andra växeln i relationen genom att börja hångla! Du kan även ta det ett steg längre och gå med i Femte växel-klubben.
  • Visa upp ditt hårda arbete och varva motorn för att höra hur den spinner som ett lejon! Prövar du det innan du är helt klar så kan resultatet bli lite mer opålitligt.
  • Glid runt på stan i din nya bil eller tjäna en fet hacka genom att sälja den.

  • Humöreffekter
    Opålitlig motor
    Spinner som ett lejon
    Tindrande ögon
    Andra växeln
    Femte växeln
     
     90st nya föremål
     
     


     
    Guldutgåva
     

     
     
     
     
     



     

    Inga kommentarer:

    Skicka en kommentar