torsdag 20 februari 2014

The Sims 3 Årstider

Årstider för dina simmar
Släpptes: 13/11/12

The Sims™ 3 ÅrstiderLåt dina simmar simma i havet en varm sommardag, fiska efter äpplen i en hink bland höstlöven, testa sina snowboardfärdigheter i en halfpipe, eller välkomna våren med ett färggrant paraply under en promenad i regnet. Helt nya aktiviteter, som fotboll och stora årstidsfestivaler, ger liv åt den speciella känslan hos varje årstid. Dina simmar kan pluta med läpparna i vårfestivalens pusstånd, eller se vilka kusliga överraskningar som väntar i spökhuset. Klä dig efter vädret med årstidsmode från regnrockar till vinterkläder. Här finns ny mat, inredning och vädereffekter, så att dina simmar kan njuta av de olika årstidernas mångfald och skönhet och leka med livet som aldrig förr!

UTVALT INNEHÅLL

Roa dina simmar med nya aktiviteter för varje årstid: Vare sig de bygger en romantisk igloo, skär ut en läskig pumpalykta, dyker från trampolinen eller skjuter upp helt nya fyrverkerier, så kan dina simmar alltid hitta på något nytt under årets gång.

Delta i det roliga på årstidsfestivalerna: Simmarna kan hamna i snöbollskrig under vinterfestivalen, bli ansiktsmålade på sommarfestivalen, ge järnet på vårbalen eller leka äpplet i hinken under höstfestivalen.

Upplev glädjen och utmaningarna med föränderligt väder: Nya vädereffekter och simreaktioner fångar naturens kraft och skönhet! Simmar kan få en solbränna, bli träffade av blixten eller bli förkylda!

Ta med naturen in: Nu kan din sim lära sig receptet på pumpapaj eller inreda sitt hem med nya möbler och dekorationer. Det finns ett antal nya föremål som passar de olika årstiderna. Skaffa ett solsprejsbås inför sommaren eller ringa in helgdagen med ljusslingor och dekorationer.

Kläder efter väder: Klä din sim i nytt mode för de olika årstiderna, som vinterkläder, regnrockar och paraplyer, och helt nya Spökeridagsdräkter!

Välkomna mystiska besökare: Det är inte bara nytt väder som dyker upp på himlen! Bli vän med utomjordiska besökare och använd deras UFO till att föra bort en granne, invadera en allmän tomt eller resa ut bland stjärnorna.

Origin-exklusivt innehåll:

Hajdräkt – Din sim blir den som får fart på festen i den här tokiga hajdräkten. Passar manliga och kvinnliga simmar i åldrarna "barn" till "åldring". Din sim kan till och med simma i den!

Lilla biet – Den här bedårande barndräkten passar killar och tjejer som ska gå en bus eller godis-runda eller som bara vill surra omkring.

Väderstenens funktioner: Lås upp dessa övernaturliga stormfenomen när du äger både The Sims 3 Övernaturligt och The Sims 3 Årstider.

Förhäxande regn - När en häxa kastar den här busiga besvärjelsen med väderstenen faller ett grönt regn över hela världen. Alla simmar som är utomhus börjar dansa vilt och bete sig galet, även om de är magiskt skyddade från att bli blöta!
Skymmande dimma - Vampyrer kan åkalla den här besvärjelsen och få en kall dimma att lägga sig över staden så att även den hetaste sommardag blir sval. Dessutom gör den det lättare för våra huggtandsförsedda vänner att hitta villiga mellanmål.
Uppiggande skur - Vem har sagt att regniga dagar måste vara trista? När älvor framkallar det här blommande vårregnet blir alla trädgårdar i simmarnas värld genast upplivade och omskötta. Självklart vore det ingen riktig älvmagi utan en regnbåge i slutet!
Rotarstorm - Varulvar är jättebra på att leta från början, men den här magiska stormen ger dem en ännu större fördel. Samlarföremål faller med snön och dina vargsimmar har en mycket bättre chans att sniffa rätt på dem när de smyger fram bland snödrivorna.

*Väderstenen dyker upp i alla världar, utom de från The Sims 3 Destination Världen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar