fredag 28 februari 2014

The Sims 3 Katy Perry Sötsaker

Katy Perry Sötsaker för dina simmar
Släpptes: 8/6/12

Skäm bort dina simmar med Katy Perrys söta och livfulla stil. The Sims 3 Katy Perry Sötsaker Prylpaket visar upp ett brett utbud av inredningsföremål, möbler och självklart fantastiska kläder och frisyrer! De här roliga möblerna, dekorationerna och modekläderna har inspirerats av Katys verkliga kläder och rekvisita, och de ger dina simmars liv ett stänk av en sötare stil. Här finns fler prylar än du någonsin och dina simmar kan även roa sig med tre helt nya spektakulära lokaler, bland annat ett lokalt stamhak, en stadspark och en kvarterspool - var och en dekorerad i läcker Katy Perry-stil!
  • Gör dina simmars liv sötare med Katy Perry-inspirerade föremål, från muffinsformade gitarrer till lekplatsleksaker från godislandet, mulliga sockervaddsträd och mycket mer.
  • Förvandla dina simmars hus och kvarter till rena godisbyn med snurriga och färgstarka möbler och inredning.
  • Klä upp dina simmar i ett uppbåd av nya kläder och frisyrer som får dem att bli riktigt sockersöta.
  • Förvandla kvarteret med tre färdiga lokaler som ger dina simmars stad en perfekt Katy Perry-touch.
  • TGIF med dina simmar - få en exklusiv version av Katy Perrys hitlåt på simliska! Så många söta saker att det garanterat stillar ditt sötsug!
  • Med alla olika föremål och kläder, plus 3 färdiga lokaler, är det här mer än bara ett vanligt prylpaket.

måndag 24 februari 2014

The Sims 3 Diesel

Diesel för dina simmar
Släpptes: 10/07/12

Styla dina simmar med de senaste kläderna, accessoarerna och möblerna från Diesel och förbered dig på ett lyckat liv. The Sims™ 3 Diesel Prylpaket innehåller de hetaste kläderna och inredningsprylarna till dina simmar från ett av världens mest populära livsstilsmärken. Förnya dina simmars garderob med Dieselmode direkt från catwalken. Klä upp dina simmar i Diesels välkända och vassa kläder som har gjort dem till ett ledande märke för denimkläder. Fullborda dina simmars förvandling med moderiktig design till hemmet i form av utmärkande Dieselmöbler. The Sims 3 Diesel Prylpaket ger dina simmar den look och livsstil som de alltid har önskat sig, oavsett vilket kvarter de bor i.

• Kläderna gör simmen! Heta stilar som passar dina simmars attityd, direkt från Diesels catwalk. Klä upp dina simmar i snyggt Dieselmode som visar upp alla säsongens innetrender!
• Bli snygg, ledig och självsäker. Bli tuff, oslipad och modern. Förnya dina simmars stil med det senaste modet för kvinnor och män från Diesel.
• Anpassa dina simmars hem med industriella Dieselmöbler och dekorationer från Milanos utställningshallar, direkt till ditt perfekta cityloft.
• Festfixa ditt vardagsrum, servera en matsal värdig en andra dejt eller fräscha till ditt sovrum med möbler som reflekterar en vågad, urbaniserad, sofistikerad stil, skapad av Diesel.
• Ge dina simmar en mix av rock n' roll-attityd och elegant denimkvalitet i sommar med The Sims 3 Diesel Prylpaket

Frisyrer

Jag har köpt massa nya frisyrer är ganska nöjd med köpen faktiskt och det är många som undrar var
jag köper för frisyrer och hur man hittar håren så här kommer ett tips på hur man går till väga.

Gå in på The Sims3.com och logga in

  • Tryck på store
  • På vänster sida lite längre ner trycker du på skapa en sim

  • Tryck på hår

  • Välj Kvinna eller Man 
  • Sen är det bara välja och vraka vilken frisyr som passar bäst.
Priserna på frisyrerna ligger mellan 0 - 100 Simpoints Dessa valmöjligheter finns det.
  • Småbarn
  • Barn
  • Tonåring - Åldring


Dessa frisyrer fastnade jag för denna gången. 











torsdag 20 februari 2014

The Sims 3 Årstider

Årstider för dina simmar
Släpptes: 13/11/12

The Sims™ 3 ÅrstiderLåt dina simmar simma i havet en varm sommardag, fiska efter äpplen i en hink bland höstlöven, testa sina snowboardfärdigheter i en halfpipe, eller välkomna våren med ett färggrant paraply under en promenad i regnet. Helt nya aktiviteter, som fotboll och stora årstidsfestivaler, ger liv åt den speciella känslan hos varje årstid. Dina simmar kan pluta med läpparna i vårfestivalens pusstånd, eller se vilka kusliga överraskningar som väntar i spökhuset. Klä dig efter vädret med årstidsmode från regnrockar till vinterkläder. Här finns ny mat, inredning och vädereffekter, så att dina simmar kan njuta av de olika årstidernas mångfald och skönhet och leka med livet som aldrig förr!

UTVALT INNEHÅLL

Roa dina simmar med nya aktiviteter för varje årstid: Vare sig de bygger en romantisk igloo, skär ut en läskig pumpalykta, dyker från trampolinen eller skjuter upp helt nya fyrverkerier, så kan dina simmar alltid hitta på något nytt under årets gång.

Delta i det roliga på årstidsfestivalerna: Simmarna kan hamna i snöbollskrig under vinterfestivalen, bli ansiktsmålade på sommarfestivalen, ge järnet på vårbalen eller leka äpplet i hinken under höstfestivalen.

Upplev glädjen och utmaningarna med föränderligt väder: Nya vädereffekter och simreaktioner fångar naturens kraft och skönhet! Simmar kan få en solbränna, bli träffade av blixten eller bli förkylda!

Ta med naturen in: Nu kan din sim lära sig receptet på pumpapaj eller inreda sitt hem med nya möbler och dekorationer. Det finns ett antal nya föremål som passar de olika årstiderna. Skaffa ett solsprejsbås inför sommaren eller ringa in helgdagen med ljusslingor och dekorationer.

Kläder efter väder: Klä din sim i nytt mode för de olika årstiderna, som vinterkläder, regnrockar och paraplyer, och helt nya Spökeridagsdräkter!

Välkomna mystiska besökare: Det är inte bara nytt väder som dyker upp på himlen! Bli vän med utomjordiska besökare och använd deras UFO till att föra bort en granne, invadera en allmän tomt eller resa ut bland stjärnorna.

Origin-exklusivt innehåll:

Hajdräkt – Din sim blir den som får fart på festen i den här tokiga hajdräkten. Passar manliga och kvinnliga simmar i åldrarna "barn" till "åldring". Din sim kan till och med simma i den!

Lilla biet – Den här bedårande barndräkten passar killar och tjejer som ska gå en bus eller godis-runda eller som bara vill surra omkring.

Väderstenens funktioner: Lås upp dessa övernaturliga stormfenomen när du äger både The Sims 3 Övernaturligt och The Sims 3 Årstider.

Förhäxande regn - När en häxa kastar den här busiga besvärjelsen med väderstenen faller ett grönt regn över hela världen. Alla simmar som är utomhus börjar dansa vilt och bete sig galet, även om de är magiskt skyddade från att bli blöta!
Skymmande dimma - Vampyrer kan åkalla den här besvärjelsen och få en kall dimma att lägga sig över staden så att även den hetaste sommardag blir sval. Dessutom gör den det lättare för våra huggtandsförsedda vänner att hitta villiga mellanmål.
Uppiggande skur - Vem har sagt att regniga dagar måste vara trista? När älvor framkallar det här blommande vårregnet blir alla trädgårdar i simmarnas värld genast upplivade och omskötta. Självklart vore det ingen riktig älvmagi utan en regnbåge i slutet!
Rotarstorm - Varulvar är jättebra på att leta från början, men den här magiska stormen ger dem en ännu större fördel. Samlarföremål faller med snön och dina vargsimmar har en mycket bättre chans att sniffa rätt på dem när de smyger fram bland snödrivorna.

*Väderstenen dyker upp i alla världar, utom de från The Sims 3 Destination Världen.




söndag 16 februari 2014

The Sims 3 Övernaturligt

Övernaturligt för dina simmar
Släpptes:  06/09/12


Anamma det övernaturliga i en helt ny värld full av magi, mystik och rackartyg. Skapa häxor, vampyrer, älvor eller varulvar direkt från början. Varje övernaturlig sim har nya underliga egenskaper och förmågor som gör deras liv roligare och mer stimulerande för dem och omvärlden. Använd din trollstav för att kasta besvärjelser eller samla ingredienser och blanda dussintals elixir som förstärker spelupplevelsen. Du kan förvandla simmar till zombies eller ge din sim ett gyllene grepp. Dela med dig av dina trolldrycker till kompisar som har The Sims 3. Utforska den helt nya staden Moonlight Falls där dina simmars speciella krafter förstärks av måncykeln – och överraskningar lurar bakom varje hörn.

Spelinnehåll:
Spela som övernaturliga simmar: Skapa häxor, häxmästare, varulvar, mer spännande vampyrer och älvor - var och en med egna magiska färdigheter, egenskaper och interaktioner.
Utforska staden Moonlight Falls: Avslöja de mysterier och krafter som dyker upp i fullmånens ljus. Blir din sim galen eller mer kraftfull?
Finslipa dina magiska konster och dela med dig av förtrollningen: Lär dig att kasta besvärjelser och hitta sällsynta ingredienser för att brygga elixir så att du kan förtrolla eller förhäxa dina simmars liv. Skicka dina magiska elixir i spelet till dina kompisar som också har The Sims 3. Dina simmar kan finslipa sina mentala krafter och göra karriär som siare.
Upptäck övernaturliga föremål: Susa runt i arenan på din kvast, besök zigenarvagnen eller kråma dig framför din magiska spegel. Du kan till och med väcka liv i den klassiska figuren Benhilda, det knasiga skeletthembiträdet. Med massor av nya förtrollande föremål vet man aldrig vad som händer härnäst?
Smycka ditt hem i äkta gothstil: Bygg en hemlig håla med en skjutdörr i form av en bokhylla och fyll ditt hem med nya läskiga möbler.
Zombiefiering: Blanda ett specialelixir för att skapa dina egna stapplande, hjärnsugna monster. Tugga på andra simmar för att sprida kärleken och skapa kaos. Var inte orolig, du kan alltid koka ihop ett annat elixir för att göra simmarna normala igen.

Exklusivt från Origin - Plants vs. Zombies™ inredningspaket:
Planterna (Plantern lamp) - Det här unika föremålet ser ut precis som de planternor som höll dimman borta i spelet Plants vs Zombies. Använd den för att lysa upp simmarnas hus eller trädgårdar!
Vall-nöt (Wall-nut)-skulptur - Inget går upp mot en ilsken vall-nöt när du vill säga "försvinn från min gräsmatta". Placera dem en och en eller i en rad som ett staket.
Zombietomte-skulptur - Den välkända, levande döda trädgårdstomten från PvZ kan pryda din sims hus eller trädgård.
Hjärnflagga-skulptur - Smycka trädgården, taket eller någon annan plats med den flagga som användes vid anfallen i Plants vs Zombies. De där killarna gillar verkligen hjärna.

onsdag 12 februari 2014

The Sims 3 I Rampljuset


I Rampljuset För dina simmar
Släpptes: 9/3/12
 

 
Upplev historien som för dina simmar från vardagsrummet till de stora arenorna samtidigt som du delar med dig av din framgångssaga till dina vänner! Följ vägen mot stjärnorna när din sim uppträder på ena scenen efter den andra. Med The Sims 3 I Rampljuset introduceras för första gången sociala funktioner, bland annat SimPort, en helt ny funktion som låter dig skicka dina simmar till en kompis spel! Där kan din sim uppträda på din kompis lokaler inför din kompis simmar! Du kan även chatta med dina kompisar och lägga upp meddelanden och skärmdumpar i dina kompisars loggar.
Dina simmar kan leva drömmen som sångare, akrobater, trollkonstnärer och DJ:s. Se dem stiga mot stjärnorna - eller göra bort sig totalt när de uppträder för andra simmar.
Helt nya sociala funktioner: chatta med kompisar, lägg upp saker i deras loggar, gör statusuppdateringar och skapa kompislistor.
Skicka dina simmar till en kompis spel och låt din kompis simmar komma till ditt spel med den nya SimPort-funktionen!
Skapa din egen lokal! Bygg ett vräkigt konserthus, en massiv arena eller en indieklubb. Hur scenen är uppbyggd kommer att påverka din sims framträdande och karriär.

fredag 7 februari 2014

The Sims 3 Husdjur

Husdjur för dina simmar
Släppets: 10/20/11

Skapa perfekta - eller defekta - husdjur åt dina simmar, från vildsinta vakthundar till destruktiva katter eller pålitliga hästar och mycket mer. Du bestämmer inte bara hur simmarnas husdjur ska se ut, utan även vilka personlighetsdrag de har. Kontrollera dina simmars husdjur med en mängd nya aktiviteter och upptäck världen ur deras perspektiv. Skäm bort dina husdjur. Låt dina simmar få en ny medlem i hushållet och upptäck helt nya sätt att leka med livet!

Mer skoj med fler husdjur! Skapa ett brett utbud av unika hundar, katter och - för första gången någonsin - hästar! Tror du att din sim har vad som krävs för att tämja en vild häst?
Livet som husdjur. Ta kontroll över din sims husdjur för att jaga, gräva, anfalla och mycket annat. Bli en perfekt följeslagare eller härja vilt bland dina simmar!
Husdjur med karaktär! Bestäm vilken personlighet dina simmars husdjur ska ha, från intelligent, modig och vänlig till hydrofobisk, nervös och korkad eller stillsam, snabb och smidig.
Träna ditt husdjur. Katter och hundar kan lära sig att jaga, hundar kan lära sig att hitta samlarföremål eller ordna en dejt åt din sim, och hästar kan lära sig att tävla och hoppa.
Simmarna kan ta med sina husdjur utomhus! Ta med Zingo till parken, ta med Simba till biblioteket eller rid på Stjärna till det nya ridcentret.

måndag 3 februari 2014

The Sims 3 Leva Livet

Leva Livet för dina simmar
Släpptes: 3/6/11

Var med om roliga upplevelser i livets alla åldrar med dina simmar! Börja i barndomens fantasifyllda värld och låt dig uppslukas av tonårstidens dramatiska år. Skaffa erfarenhet i vuxenlivets invecklade verklighet och skörda sedan frukterna av att ha växt upp genom varje åldersetapp. Massor av nya alternativ och aktiviteter ger dina simmars liv mer mening än någonsin, oavsett hur gamla de är. Nya fester, dramatiska livshändelser och helt nya sätt för dina simmar att uttrycka sin kreativitet. The Sims 3 Leva Livet låter dina simmar leva livet till max!

Funktioner
• Simmar i alla åldrar kan roa sig med nya aktiviteter! Barn kan hänga med sina kompisar i trädkojor. Tonåringar kan göra festliga busstreck. Vuxna kan få en medelålderskris. Och mycket mer!

• Vare sig det är ett vilt tonårsparty när föräldrarna är borta, en studentfest eller en officiell bröllopsceremoni, så gör de nya festerna varje åldersetapp roligare!

• Dråpliga situationer och vilda dramer uppstår efter allt från vilda svensexor till utskällningar på grund av dåliga betyg eller rykten om simmar som är otrogna mot sina äkta hälfter!

• Simmarna kommer att gilla helt nya sätt att vara kreativa, som att mixtra med ett kemiset, göra egna filmer som de kan se på sin egen TV, eller leka astronaut, dinosaurie, prinsessa och mycket mer!

• Alla de nya aktiviteterna, festerna och dramatiken är enklare än någonsin att komma ihåg och prata om med det nya minnessystemet. Det håller koll på stora ögonblick i livet och ger dig möjlighet att dela med dig av dem på Facebook eller dina simmars egen sida!

söndag 2 februari 2014

The Sims 3 Kvällsnöjen


Kvällsnöjen för dina simmar
Släpptes: 10/28/10

Ge dina simmar fri tillgång till stans hetaste ställen. Vare sig de minglar med kändisar eller chillar med sina kompisar så får dina simmars sociala liv en rejäl puff! Men tänk på att vissa platser är exklusivare än andra så se till att dina simmar har rätt kontakter för att komma förbi dörrvakterna på de hetaste klubbarna. Vart dina simmar än går kommer de att upptäcka nya saker att bli—beundrade kändisar, festprissar, stökiga bandmedlemmar eller sexiga vampyrer. Vad gör dina simmar på kvällen?

Funktioner:
• Häng på stans hetaste inneställen, från syltor till dansklubbar och chica barer, med egna dörrvakter.

• Vinn ära och berömmelse som medlem i ett musikband, mixolog, regissör eller lokal kändis.

• Ge dig in i en viss del av stan så kanske din sim upptäcker hemligheten med hur man blir en vampyr.

• Få tillgång till exklusiva områden och njut av kändisfördelar som takvåningar, lyxiga spa-bad och bilar