måndag 20 januari 2014

The Sims 3 Drömjobb

Drömjobb för dina simmar
Släpptes: 3/6/10

Bredda dina simmars horisont med ett gäng nya helgrymma karriärmöjligheter. I The Sims™ 3 Drömjobb bestämmer du om din sim ska bli stadens hjälte eller ställa till med en massa bus bland grannarna. Få din sim att rädda dagen som en modig brandman, förändra staden som en framstående arkitekt eller tänj på gränserna som en tatuerare. Kommer din sim att nå framgång som en högteknologisk uppfinnarmiljardär eller hanka sig fram i livet som en galen vetenskapsman? Tänker din sim att avslöja hemligheter genom att leta fingeravtryck eller ruska om en misstänt för att få fram information som privatdetektiv? Deras framtid ligger helt i dina händer!

Funktioner:
• För första gången någonsin styr du din sims handlingar och interaktioner på jobbet.

• Bli en hjälte eller ställ till det för grannarna som brandman, privatdetektiv, läkare, spökjägare och mycket mer!

• Välj hur din sims karriär ska utvecklas—ska simmen jobba för den onda eller goda sidan, försöka sig på kreativa projekt, stiga i graderna som en mogul eller undvika ansvar som en slashas?

• Din sims val på jobbet påverkar nu hela staden och även andra simmar. Förändra stadens struktur som en arkitekt eller skapa kvarterets mode som en stylist.

• Roa dig med nya färdigheter och aktiviteter! Bemästra konsten att uppfinna, skulptera och tatuera, och använd dina färdigheter till att tjäna simdaler.

lördag 18 januari 2014

The Sims 3 Universitetsliv

Universitetsliv för dina simmar 
Släpptes: 07/03/13

Är dina simmar redo att ha kul som aldrig förr? När man åker till universitetet öppnas nya möjligheter, från sociala kontakter till karriärsutveckling. Dina simmar kommer att hitta nya sätt att lära sig, från klassaktiviteter till huvudämnesspecifika föremål! Och universitetet handlar inte bara om att plugga. Delta i en demonstration, flörta på ett bålparty – det finns mycket att lära sig utanför föreläsningarna hos studentkåren. Med nya platser som bowlinghallen och Sim-Burgare att utforska, och nya aktiviteter som juicepong eller sprejmålning att roa sig med, kommer dina simmar garanterat att ha kul som aldrig förr!

UTVALT INNEHÅLL

Uppnå akademisk förträfflighet. Nu är det roligare än någonsin att lära sig saker med huvudämnesspecifika föremål och där du sänder egna radioprogram som kommunikationsstudent eller monterar ett skelett som forskarstudent. Din sim kan även lära sig saker utanför klassrummet genom klassaktiviteter, föreläsningar hos studentkåren och att delta i sociala aktiviteter.

Gör dig redo att festa! Läroböcker och studiegrupper är en stor del av universitetet, men ibland måste simmarna få festa! Det finns många sätt att ha kul på universitetet, från att ordna bål nere vid sjön till att göra ett "keg stand" på ett juicefat under en studentkorridorsfest.

Skapa kontakter och nätverka. Det finns tre sociala grupper på campus – nördarna, rebellerna och sportfånarna. När man umgås med medlemmar från de olika grupperna ger det unika fördelar, från att låsa upp drömjobb till att få en extra egenskap.

Utforska din trotsiga sida! Simmar kan uttrycka sig själva genom att organisera och delta i demonstrationer, skapa muralmålningar och graffiti, eller till och med fuska på tentor.

Handlingar som räknas. Precis som i verkliga livet påverkar det din sim gör i sina studier, sitt umgänge och i sociala grupper varandra inbördes.

Fördelar även efter universitetet! Uppnå toppjobbet i din karriär lättare, med snabbare befordringar och högre ingångsnivå för simmar med universitetsexamen. Om din sim blir en legend i sin sociala grupp kan han eller hon till och med få ett drömjobb som konstvärderare, idrottsagent eller TV-spelutvecklare!

Utforska campus och stan. Det finns en helt ny stad och ett campus med en massa platser att utforska, från bowlinghallens rännor till en flört med baristan på Mörkrostade Bönans kafé eller serietidningarna hos Stoffes Serier.

onsdag 15 januari 2014

The Sims 3 Destination Världen



 Destination Världen för dina simmar

Släpptes: 11-19-09

 
 Ta med dina simmar på deras livs äventyr med The Sims™ 3 Destination Världen. Led dina simmar mot hyllade framgångar — eller potentiell undergång. Ta med dina simmar till exotiska resmål på jakt efter försvunna skatter. Upptäck nya färdigheter, upplev nya personlighetsdrag och spelarbelöningar, om dina simmar lyckas. Utforska forntida gravar i Egyptens pyramider, bemästra kampsport i Fjärran Östern och upptäck en rik kultur och berömda landmärken i Frankrike. Äventyren hägrar i fjärran — vad kommer dina simmar att upptäcka?

Funktioner:
• Anta utmaningar, hitta skatter, upptäck vad som lurar i gömda grottor och mycket mer.

• Utforska berömda landmärken i Kina, Egypten och Frankrike.

• Lär dig nya färdigheter som fotografering och få nya möjligheter.

• Möt nya simmar från exotiska platser och ta del av deras kulturer.

• Anpassa dina simmars hem med nya stilar & artefakter från deras äventyr.

 
.

 

 









 Destination Världen

tisdag 14 januari 2014

Lampor utan att dom syns


Jag älskar när det är ljust i mitt sims hem men jag gillar inte alla lampor som jag måste sätta upp och se hela tiden när jag spelar så här kommer ett fusk om hur du får lampor som inte syns när du spelar. Lamporna syns bara i köpläge och byggläge.


Håll in CTRL + SHIFT + C

Skriv i testingcheatsenabled true och tryck enter

Håll in CTRL + SHIFT + C igen

Skriv i buydebug on och tryck enter


Gå in på köpläge

Tryck på sortera efter funktion

Tryck på frågetecknet = Debug

Klicka på fliken med tre prickar på blandade föremål.
Sen är det bara hitta rutor som ser tomma ut.
Klicka på en så kallad tom ruta så sätter du den precis som
du villa ha den vanliga lampan.

Det finns lampor i olika storlekar.
                                                                 

 

 

söndag 12 januari 2014

lördag 11 januari 2014

Livslånga Belönings Poäng

Jag hatar när man måste få ihop massa livslånga poäng...så här kommer ett tips på hur du kan gör:

Starta upp sims som vanligt






Huvudmeny



Håll in CTRL + SHIFT + C




Du får då upp fusk rutan i övre vänstra hörnet



Skriv testingcheatsenabled true och tryck enter








När du har gjort det som står ovan går du in på ditt hushåll som vanligt.




klicka/markera den sim som skall ha mer livslånga poäng





Klicka på skattkistan som finns i nedre högra hörnet




sätt pilen mellan kistan och siffrorna













Håll in CTRL + VÄNSTRA MUS KNAPP

Klicka med mus knappen till du fått dom livslånga poängen du vill ha.

LYCKA TILL!!!

fredag 10 januari 2014

The Sims 3 Lyx & Design



Lyx & Design för dina simmar
Släpptes: 2/4/10

Förvandla dina simmars hem till snygga, exklusiva loft med The Sims 3 Lyx & Design Prylpaket. Här finns en mängd nya föremål till de rum där simmarna tillbringar mest tid. Du hittar bland annat eleganta prylar till ditt högteknologiska hemmakontor, nästa generations spelkonsol till ett grymt spelrum, nutida möbler till ett supermodernt vardagsrum och mycket mer. Nu kan dina simmar ge sitt hem en ultramodern make over! När du har moderniserat deras hem kan du rikta uppmärksamheten mot deras garderober och ge dem en översyn med hjälp av sofistikerat och vasst mode. Vare sig det är dina simmar själva eller deras hem som behöver en uppryckning så kommer The Sims 3 Lyx & Design Prylpaket att skjuta iväg dina simmar in i en modern, loftinspirerad livsstil!

Funktioner:
• Lägg till exklusiva möbler i dina simmars sovrum, underhållningsrum, kontor och uteplatser.

• Förvandla dina simmars hem till vassa utrymmen med moderna soffor, eleganta soffbord och eklektisk konst.

• Ge dina simmar eftertraktad elektronik som högteknologiska, ultraslimmade TV-apparater, TV-spels konsoler, stereoapparater, med mera.

• Uppgradera dina simmars garderob med moderiktiga kläder, skräddarsydda kostymer och sofistikerade ytterkläder.

• Dessutom extra jubileumsföremål! Det speciella 10-årspaketet Funktioner även tre mycket omtyckta föremål från spelen The Sims och The Sims 2: den hjärtformade vibrerande sängen, elgitarren och akvariet.






 









The Sims 3 Sovrum & Badrum



Sovrum & Badrum för dina simmar
Släpptes: 1/26/12

Hemmet är där hjärtat bor! Oavsett om dina simmar slappar i ett bubbelbad i sitt lyxiga badrum, njuter av lite fritid i sin exklusivt inredda sängkammare eller tar på sig nya underkläder för någon speciell, så ger The Sims™ 3 Sovrum & Badrum Prylpaket deras hem lite extra krydda! Dina simmar kan slappa skönt och med stil i allt från stiliga sängkammare till spa-inspirerade badrum, iförda romantiska underkläder och frisyrer.

Funktioner:
• Skapa det ultimata sovrummet med en romantisk sänghimmel, 40-talsinspirerad fåtölj och mycket mer.

• Ge dina simmars badrum en trevlig förändring med modern, spa-inspirerad inredning inklusive ett välbyggt badrumsskåp och ett elegant badkar.

• Lägg till de sista detaljerna. Småsaker som blomvaser, levande ljus och rosenblad hjälper till att fixa rätt stämning.

• Klä upp dig. Vare sig din sim söker ett romantiskt möte eller en avkopplande kväll, så kommer de nya klädmöjligheterna att göra ditt val möjligt.

• Fullända utseendet med en vardaglig och även elegant frisyr som kompletterar din sims nya avslappnade stil.

torsdag 9 januari 2014

The Sims 3 Utomhuslyx


Utomhuslyx för dina simmar
Släpptes: 4/2/11

För första gången kan dina simmar få lite utomhuslyx till sina hem. Vare sig de dekorerar uteplatsen, fixar stämningen med ett utomhusbad eller tänder den ultimata grillen så får din sims uteplats nu en boost. Ge dina simmar allt de behöver för att få en snygg och bekväm utomhusmiljö med The Sims 3 Utomhuslyx Prylpaket!

Funktioner:>
• Bygg den perfekta fresco-omgivningen åt dina simmar med tjusiga möbler, utomhusapparater och mysiga eldstäder och brasor.

• Ge dina simmar flera unik spa-bad där de kan ta det lugnt med vänner eller ha det mysigt med någon speciell.

• Höj värmen med den totalnya bordsgrillen som en del i utomhusköket och ta deras kokkonster till nya nivåer.

• Välj mellan två nya stilar. ""Trädgårdsterrass"" har eleganta vridna metallföremål och ""Solnedgång på verandan"" tar sig an värmen i naturen.

• Klä dina simmar i chica men vardagliga kläder för en dag i solen, eller en avkopplande kväll under stjärnhimlen.

onsdag 8 januari 2014

The Sims 3 Stadsliv


Prylpaket för dina simmar
Släpptes: 7/29/11

Nytt spännande Funktioner: som aldrig tidigare skådats i ett prylpaket. The Sims™ 3 Stadsliv Prylpaket* presenterar helt nya lokaler som ger dina simmars stad en make over – med föremål som passar lika bra i deras hem. Bygg ett elegant bibliotek, skapa ett exklusivt, toppmodernt gym, designa en rolig lekplats eller gör det enkelt att ta hand om hushållsgörat med en fräsch tvättstuga. The Sims 3  Stadsliv Prylpaket ger dig inte bara massor av nya inspirerande föremål att använda i hemmet, utan Funktioner även nya allmänna lokaler som dina simmar kan besöka, till exempel Caféet Smaskiga Småkakor!

Funktioner:
• Färdiga lokaler och tomter -Ge dina simmars stad en ny look med spektakulära färdiga lokaler och allmänna tomter—eller skapa egna häftiga miljöer.

• Fräsch och i form - Träna med den senaste högteknologiska gymutrustningen och tvätta dina svettiga gymkläder med en toppmodern tvättmaskin och torktumlare.

• Dags att varva ner - Barnen älskar Solstugans nya djungelgym, rutschkana och sandlåda, medan de vuxna spelar schack vid den nya fontänen.

• Pluggdags eller sagodags - Uppdatera biblioteket med ett elegant utbud av accessoarer. Bygg ditt eget arbetsrum eller skapa bås med speciella sektionssäten.

• Nya fritidskläder och frisyrer - Kläder att springa ärenden, bara hänga eller träna i—det finns massor av stilar för alla dina simmars modebehov.

lördag 4 januari 2014

The Sims 3 Gasen i Botten


Gasen i Botten för dina simmar
Släpptes: 9/9/10

Växla upp och ta med dina simmar ut och åk med The Sims 3 Gasen i Botten Prylpaket. För första gången någonsin i ett prylpaket får dina simmar nya bilar, möbler, inredning och apparater i fyra specifika fordonsinfluerade stilar. Gillar dina simmar att åka snabbt? Eller gillar de mer att glida i en gammal veteranbil med suffletten nere? Blir de rebeller i pinuppakläder och brylkräm? Eller blir de spioner med högteknologisk utrustning? Vilken stil dina simmar än väljer tar prylpaketet The Sims 3 Gasen i Botten med dina simmar på deras livs åktur!

Funktioner:
• Ge dina simmar bilarna de alltid har drömt om – och livsstilen som hör till.

• Njut av fyra helt nya stilar med mode, möbler och fordon: racing, spänning, rockabilly och klassisk lyx.

• Skapa det ultimata garaget åt dina simmars professionella racingbil, eller hot Rod.

• Stajla deras hus med inredningsdetaljer som matchar deras nya, snygga lyxbilar.

onsdag 1 januari 2014

The sims 3 grundspel


Släpptes:  4/6/09
Friheten i The Sims 3 kommer att inspirera dig med oändliga möjligheter och roa dig med oväntade ögonblick av överraskningar och bus! Skapa unika simmar och styr deras liv. Anpassa allt från deras utseende och personlighet till deras hem. Sen skickar du ut dina simmar för att utforska nya platser i staden. Koppla upp dig online för att ladda ner exklusivt innehåll, visa upp dina skapelser, dela med dig av simmar och minnen, chatta med vänner och mycket mer. Med helt nya snabbutmaningar och en givande spelstil ger The Sims 3 dig friheten att välja om du ska förverkliga dina simmars öden och uppfylla deras önskningar (eller inte).

INNEHÅLL
• Skapa alla simmar du kan tänka dig och ge dem unika personligheter! Finjustera dina simmars utseende och personlighet. Gör dem till onda, romantiska, paranoida kleptomaner, eller något helt annat. Välj deras egenskaper och skapa unika simmar.
• Styr dina simmars öden. Välj om du ska uppfylla dina simmars öden genom att förverkliga deras önskningar. Blir dina simmar rockstjärnor, världsledare eller mästertjuvar – det är upp till dig.
• Anamma de sociala möjligheterna! Skicka chattmeddelanden till dina vänner, skriv inlägg i deras loggar, dela med dig av dina simmar och deras minnen, och mycket mer!
• Anpassa allt! Bygg ett perfekt drömhus åt dina simmar med oändliga anpassningsmöjligheter för deras kläder, möbler – ja till och med deras bil.
• Utforska nya platser! Ta med dina simmar och träffa vänner i parken, gå på en dejt på bistron, besök grannarnas hus eller prata med skumma typer på kyrkogården.
• Koppla upp dig, dela med dig och shoppa! Gå online för att skapa filmer, visa upp dina skapelser, ladda ner exklusivt innehåll och mycket mer.